Till Salu

Följande vuxna hundar söker just nu nya hem. Hundarna bor hos oss om vi inte skriver annat i deras respektive beskrivning. Vid intresse, vänligen ring 070-2649294. E-post som första kontakt beaktas inte! Alla hundar är skadefria, utan kända allergier, friska och försäkrade om inget annat anges. Alla våra hundar är dolda-fel försäkrade tills dess att de fyller 3 år.

Innan du kontaktar oss, vill vi att du har gått igenom detta först:
https://nordbornasbbse.wordpress.com/infor-valpkopet/

Du bör vara minst 25 år gammal. Är ni ett par ska den yngste vara minst 25 år fyllda.

Bavana´s Pride Hexia. Klicka här.

Hexia är en mycket förarvek tik med ett mycket trevligt temperament. Hexia har 100% hälsa och ett mycket bra temperament. Hon är mjuk, lyhörd och gosig samt vill att man skall vara nöjd med henne och vill vara med hela tiden. Hon har varit en väldigt duktig mor som diat sina valpar länge och är väldigt rädd om dom. Dessutom har hon en mycket utpräglad vaktinstinkt utan att hon för den delen skäller i onödan. Hon är nu kastrerad och vi vill hitta ett riktigt bra hem åt henne. Gör vi inte det så stannar hon här. Hexia är 6.5 år gammal men i bra kondition och fullt frisk. Hon är uppfödd på och har ätit färskfoder hela sitt liv och ska fortsätta göra det.

Bavana´s Pride Kasper. Klicka Här.
Kasper är 5.5 år gammal och en mycket trevlig hane. Han har 100% hälsa och ett mycket bra temperament. Även Kasper ska naturligtvis till ett erfaret hem. Gård eller villa, ingen lägenhet. Han kommer att kastreras innan han flyttar så att ingen ska köpa honom bara för att använda honom till avel. Vi har använt honom färdigt själva. Kasper har 90.50% rasstandard i Boerboel International. Kasper är uppfödd på färskfoder och ska fortsätta äta det. Hör av er via mail så får ni veta mer.

 

Annonser